Servicii :

Servicii de tinichigerie auto

 

Atelierul de tinichigerie Tehnicolor Motors dispune de  dotarea si documentatia necesare pentru realizarea operatiilor de recarosare si redresare a caroseriilor pentru toate tipurile de autoturisme si autoutilitare pana in 3,5 t.

 

Operatiuni:

- redresarea caroseriei

- redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie

- inlocuit/reparat sisteme evacuare (tobe de esapament)

- sudura in argon

 

Servicii de vopsitorie auto

 

Atelierul de vopsitorie auto Tehnicolor Motors, este un atelier modern, dotat cu cabina de vopsit , compresor, echipamente pneumatice de slefuit, grup de aspiratie, SDV-istica speciala pentru orice tip de autovehicule, lampi infrarosu, etc. generatie 2010-2012

       Folosim o gama variata de lacuri, chituri, vopsele ecologice care coroborate cu tehnici moderne de vopsire confera suprafetelor vopsite stralucire,  claritate in profunzime, efecte optice speciale tip cameleon, perla, etc, venind in intampinarea cerintelor si exigentelor clientilor nostri.

        Atelierul este dotat cu stand de vopsea Mobihel pentru realizarea unei game cat mai diversificate de nuante si tonuri coloristice.

Serviciile oferite sunt realizate la un inalt nivel calitativ, cu deosebita acuratete si promtitudine , de un colectiv tanar de specialisti.

     Pachetul complet de servicii de tinichigerie-vopsitorie auto, promtitudinea cu care actionam, preturile competitive practicate, facilitatile la plata, dar cel mai important seriozitatea si profesionalismul echipei Tehnicolor Motors, sunt elementele care stau la baza colaborarii cu clientii nostri.